Tem

Başvurular okul rehber öğretmenimiz Ahmet MARAL eşliğinde 3-19 Temmuz tarihleri arasında okulumuzdan yapılacaktır.

Haz

SEVGİLİ VELİLERİMİZ ASAGIDAKİ BAGLANTIYA TIKLAYARAK ''BURSLULUK SINAVI KLAVUZU''NU İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

SINAV SONUÇLARIMIZ EK'TEDİR.

OKULUMUZA KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZİN 16-26 MAYIS 2023 TARİHLERİ ARASINDA BULUNAN TATİL OLMAYAN  İŞ GÜNLERİ MESAİ SAATLERİ İÇERİSİNDE OKULUMUZA GELEREK KAYITLARINI YAPTIRMALARI GEREKMEKTEDİR. BELİRLENEN SÜRE İÇERİSİNDE KAYIT YAPTIRMAYANLARIN KAYIT HAKKI KAYBOLACAKTIR.

Nis

İmam Hatip Ortaokulumuzun sunduğu imkanları ve okulumuz hakkında bilgi sahibi olmak için lütfen galerimizi inceleyip, ana sayfada olan ön kayıt kabul sınav afiş ve formumuza göz atıp, katılmak isterseniz lütfen doldurunuz.