ANKARA / PURSAKLAR - Medine İmam Hatip Ortaokulu

May

U-13 ANKARA ŞAMPİYONASINDA 68 KG'DA OKULUMUZ 7. SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN BURHAN GÜÇLÜ ANKARA 2.Sİ OLMUŞTUR. MUHAMMED EREN US 38 KG.'DA ANKARA 5.Sİ OLMUŞTUR. DERECE YAPAN VE YAPAMAYAN BÜTÜN SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUZ. EMEĞİ GEÇEN HOCALARIMIZA AYRICA TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

MEDİNE İHO ÖN KAYIT KABUL SINAVINA DÖNÜK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN MUSTAFA KILIÇGİL BAŞKANLIĞINDA, PURSAKLAR İLKOKUL MÜDÜRLERİ VE DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENLERİNİN KATILIMIYLA OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Nis

Deniz Feneri kuruluşuyla iş birliği içinde yürütülen gönüllü toplum hizmeti çalışmaları bu ay '' RAMAZAN SANDIĞI'' uygulaması ile okulumuzda yapıldı.

Nis

Öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetlerinin keşfedilmesi, etkili rehberlik ve doğru yönlendirme konusunda sınıf öğretmenlerimiz için seminer düzenlendi.

Nis

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİ SEBEBİYLE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ OKUL YAKINIMIZDAKİ HİCRET CAMİİ'NE GİDEREK HER GÜN MUKABELE OKUMASI YAPMIŞLARDIR.

Mrt

Okulumuzda  öğrenim gören öğrencilerimizin; okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendiren, kültürümüzün söz ve yazı varlığını geliştiren, zenginleştiren ve yaygınlaştıran; geleceğin kültür elçileri olmak için çaba harcayan, okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve meslekî gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak amacıyla DÖGM başlatmış olduğu OKU-YORUM projesini gerçekleştiryoruz.

Mrt

OKULUMUZ MÜDÜR BAŞ YARDIMCISI ZEKİ HASANOĞLU TARAFINDAN Hz. Muhammed’in (sav) eğitim anlayışı ve eğitim metotları konusu öğretmenlerimizin katılımıyla işlendi.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Genç Sada Kur'an -ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında  8. Sınıf okulumuz Hafız öğrencisi Muhammed Emin AYDOS İl Üçüncüsü olmuştur. Öğrencimizi, ailesini, emeği geçen hocalarımıza ve Ehlibeyt Kuran kursumuzu tebrik ediyoruz.

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNE  ''AKIL-GRUP OYUNLARI ''KONUSUNDA EĞİTİM VERİLDİ.

Mrt

PURSAKLAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜÖÜZ SAYIN MUSTAFA KILIÇGİL CUMA NAMAZINDA OKULUMUZU ZİYARET EDİP, HUTBE DİNLEYİP, NAMAZA İŞTİRAK ETTİLER. ZİYARETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

OKULUMUZ FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMENİ İLKNUR CERİT HOCAMIZ TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI KONUSUNDA ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRDİ. KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

ÖĞRETMEN GELİŞİM PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN DR. İLNUR CERİT HOCAMIZIN STEAM ETKİNLİĞİ İLE ÖĞRETMENLERİMİZE EĞİTİMİ VERİLDİ..

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü nün düzenlemiş olduğu Genç Muhafızlar Hafzılık Yarışmasında gelenek bozulmadı. Ev sahipliğini  yaptığımız yarışmada 7. Sınıf ögrencilerimizden  Muhammed Selman SAYIN yarışmaya katılarak Ankara İl birincisi olmuştur. Öğrencimizi, ailesini, emeği geçen öğretmenlerimizi ve Ehlibeyt Kuran kursu hocalarini tebrik ediyoruz.

Mrt

Hedef LGS 2023 kapsamında öğrencilerimiz için çalışmalarımız devam ediyor. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümre Başkanı Yusuf ESEN, Rehber Öğretmenimiz ve Kordinatörümüz Ahmet MARAL ile birlikte Müdür Baş Yardımcımız Zeki HASANOĞLU öncülüğünde çalışma,konu kavrama ve hedef belirleme üzerine toplantı yapıldı. Kendilerine teşekkür ederiz.