Mrt

ÖĞRENCİLERİMİZİN MESLEK DERSLERİ KAPSAMINDA MESLEK DERSİ ÖĞRETMENLERİ ARACILIĞIYLA MÜEZZİNLİK UYGULAMASI YAPILMAKTADIR. (KAMET VE EZAN UYGULAMASI) EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİ VE DÜZENLEYEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

HEDEF LGS 2023 KAPSAMINDA YAPILAN DENEME SINAVLARIMIZDA DERECE ALAN ÖĞRENCİLERİMİZİ HER HAFTA YEMEĞE GÖTÜRÜYORUZ.

Mrt

Meslek dersi öğretmenlerimizle yapılan planlama dahilinde haftanın ayet ve hadisi panolarda hafta boyunca gösterildi. Emeği geçen öğretemn ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

OKULUMUZ MÜZİK ÖĞRETMENLERİNDEN YUSUF ESEN'İN ÖNCÜLÜĞÜNDE ''GENÇ SESLER MUSİKİ KOROSU'' OKULUMUZDA KURULDU. VİDEO SEÇENEĞİ İLE ÇALIŞMAYI İZLEYEBİLİRSİNİZ.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENİMİZE VE KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Hedef LGS 2023 eğitimleri kapsamında yapılan deneme sınav programları yapılmaya devam ediyor. Değerlendirmeler yapılarak, sonuçları Rehber Öğretmenimizin yönlendirmeleriyle sınıf öğretmenleri aracılığıyla öğrenci ve velilerimize bildiriliyor. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

PURSAKLAR İLÇE MEM MÜDÜRÜ SAYIN MUSTAFA KILIÇGİL VE İLKOKUL-İHO MÜDÜRLERİNİ OKULUMUZDA AĞIRLADIK. İLKOKUL 4.SINIFTA OKUYAN KIZ-ERKEK ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN MEDİNE İHO VE CAHİR ZARİFOĞLU İHO DA HAFTA SONLARI AÇILACAK OLAN KUR'AN-I KERİM KURSLARI İÇİN GÖRÜŞME VE PLANLAMALAR YAPILDI.

Şbt

1 YIL GİBİ KISA BİR SÜRE ZARFINDA ÖRGÜN EĞİTİMLE BİRLİKTE HAFIZLIK PROJESİ KAPSAMINDA 1 ÖĞRENCİMİZ DAHA HAFIZLIĞINI TAMAMLADI. GAYRETLERİNDEN DOLAYI PAYDAŞ KURUM EHLİBEYT KURAN KURSU HOCALARINA VE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN, AİLE VE ÖĞRENCİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

TÜM HEYECANIYLA 1 DÖNEMİ GERİDE BIRAKARAK SÖMESTR TATİLİNE GİRİŞ YAPILDI. ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLERİZ.

Şbt

DR. ÖĞRETİM ÜYESİ BAHADIR YILDIZ TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNE YÖNELİK 14 ŞUBAT 2023 TARİHİNDE ''EĞİTİMDE YAPAY ZEKA'' ATÖLYESİ DÜZENLENECEKTİR.

Şbt

MEDİNE İMAM HATİP ORTAOKULU VE PAYDAŞ KURUM EHLİBEYT KURAN KURSU İLE BİRLİKTE TRT SATÜDYOLARINDA KUR'AN-I KERİM TİLAVETİ DİNLEMEYE MİSAFİR OLDUK.

Şbt

2023 HEDEF LGS kapsamında 8. sınıf öğrencilerimizin kıymetli velileriyle bir araya gelindi.

Ock

Güreş Müsabakalarında ter döken öğrencilerimizden Muhammed Hasan TÜRK ve Burhan GÜÇLÜ, okulumuzu ANKARA 3.lügüne tasimislardir. TURKIYE elemelerinde yarismaya Muhammed Hasan TURK 3. lük alarak  katilmaya hak kazanmistir. BU GURUR HEPIMIZIN Öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

ANKARA VALİLİĞİ ve PURSAKLAR KAYMAKAMLIĞI TARAFINDAN VERİLEN KIYMETLİ ÖĞRETMENLERİMİZE AİT ÖDÜL BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ. TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Ara

HEDEF LGS 2023 KAPSAMINDA 8. SINIFLARIMIZA BÖLGEMİZDE YER ALAN ÜST ÖĞRETİM KURUMLARI VE BAŞARILI İMAM HATİP LİSELERİNİN TANITIMI YAPILMIŞTIR.

Ara

Okul Rehberlik Öğretmenimiz Ahmet Maral rehberliğinde Lise tanıtımları kapsamında ilçemizde yer alan 4 okul ziyaret edildi.