ANKARA / PURSAKLAR - Medine İmam Hatip Ortaokulu

Ara

OKUL TANITIM GEZİSİ KAPSAMINDA PURSAKLAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ TANITIM VE YÖNELTME EKİBİ ÖNCÜLÜĞÜ VE OKUL REHBERLİK (PDR) ÖĞRETMENİMİZ AHMET MARAL GÖZETİMİNDE ÖZEL ASO  (ANKARA SANAYİ ODASI) TEKNİK KOLEJİNE ZİYARETTE BULUNDUK.

Ara

PURSAKLAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN MUSTAFA KILIÇGİL VE ŞUBE MÜDÜRLERİMİZ OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER. CUMA NAMAZINI OKULUMUZDA KILIP ÖĞRENCİLERİMİZLE YAKINDAN İLGİLENDİLER. KENDİLERİNE İLGİ VE ALAKALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

ÖĞRENCİLERİMİZLE, MÜHENDİSLİK TASARIM TEMELLİ STEAM EĞİTİMİ İLE GERÇEK YAŞAM PROBLEMLERİNE ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ.

KIYMETLİ VELİLERİMİZ,

TOPLAM 1060 ADET KİTABI 1 JHAFTA İÇİNDE TOPARLAYIP OKULUMUZA HİBE ETTİNİZ. OKUL KÜLTÜRÜ DEDİĞİMİZ SORUMLU DAVRANIŞ VE ADLİ OLGUYU BİR KEZ DAHA BİZE GÖSTERİP YAŞATAN TÜM MEDİNE İMAM HATİP ORTAOKULUVELİLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

OKULUMUZ 7-B VE 7-D SINIFLARI İLE FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMENİ İLKNUR CERİT ve REHBER ÖĞRETMEN AHMET MARAL EŞLİĞİNDE TÜBİTAK UZAT TEKNOLOJİLERİ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ ZİYARET EDİLDİ. UYDU VE UZAY TEKNOLOJİLERİ HAKKINDA BİLGİ ALIP, TÜRKSAT 6A UYDU MAKET ATÖLYESİNDE ETKİNLİĞE KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZLE VERİMLİ BİR GEZİ GERÇEKLEŞTRİLDİ. ETKİNLİĞE KATILAN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

OKULUMUZ 5/D ve 7/A SINIFI ÖĞRENCİLERİYLE MTA GEZİSİ DÜZENLENDİ. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Hedef LGS 2023 kapsamında öğrencilerimiz için çalışmalarımız devam ediyor. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümre Başkanı Yusuf ESEN, Rehber Öğretmenimiz Ahmet MARAL ile birlikte Müdür Baş Yardımcımız Zeki HASANOĞLU öncülüğünde çalışma,konu kavrama ve hedef belirleme üzerine toplantı yapıldı. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

İSTANBUL KARTAL İMAM HATİOTE OKUYAN MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZDEN YUSUF ARDA GÜNGÖRDÜ YÜ OKULUMUZDA AĞIRLADIK. LGS YE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERİMİZLE ÖZELLİKLE GÖRÜŞEN VE DENEYİMLERİNİ AKTRAN EMZUN ÖĞRENCİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

BİREBİR VELİ GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR.

Ara

OKULUMUZDA BUGÜN EĞİTİM UZMANI ve DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI İZCİLİK LİDERİ, DIB-TİF DEĞERLENDİME ve KOORDİNASYON KURUL ÜYESİ SAYIN HAMZA ATEŞ BEYİ AĞIRLADIK. öĞRENCİLERİMİZLE YAKIDNAN İLGİLENİP, SOSYAL KÜLTÜREL ANLAMDA ÇOCUKLARIN BİLİNÇLENMESİNE KATKIDA BULUNMUŞTUR. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

TERÖR GAZİMİZ MEHMET EĞİN ve 15 TEMMUZ GAZİMİZ TEKİN ÖZSOY u okulumuzda ağırladık. ÖĞRENCİLERİMİZLE DOLU DOLU SOHBET EDEN ve MERTAK EDİLENLERİ ANLATAN GAZİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ. VATAN SİZE MİNNETTAR....

Ara

Hami Projesi kapsamında ileçimiz özel okulu Eğitim Bilimleri Pursaklar Kolejinin saygıdeğer idarecilerini okulumuzda ağırladık. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

8. sınıf lgs maratonu kapsamında veli-öğrenci-öğretmen işbiliği içerisinde görüşmelerimiz başladı.

Ara

Pazartesi yapılacak olan deneme ile ilgili her branş zümre başkanıyla deneme analizi yapıldı. Teşekkür ederiz.