Ara

Öğrencilerimizin Hacc konusunu daha iyi anlayabilmeleri için Din Kültürü Öğretmenlerimiz uygulama eğitim ile konu anlatımında bulundular. Teşekkür ederiz.

Kas

7. sınıf kazanım değerlendirme deneme sınavı yapıldı.

Kas

Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her turlu fedakârlığı gösteren sizlere çok şey borçluyuz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Kas

İstiklal mücadelemizin BAŞ KOMUTANI Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ebediyete intikalinin 84. yılında saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Okul bahçemizde parçalı güneş tutulmasını güneş filtresi ile gözlemledik. Emeklerinden dolayı ders öğretmeni İlknu CERİT e teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz 5. sınıfları için MTA Müzesine gezi düzenlendi. Emeklerinden dolayı  gezi rehberimiz Fen Bilimleri Öğretmenimiz İlknur CERİT ve gezide öğrencilerimizin organizesine yardımcı olan Yusuf YARALIOĞLU, Ahmet MARAL, Ömer OCAK hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Kas

Türkiye geneli hafız ihoo müdürlerine yönelik düzenlenen, ÖRgün Eğitimle Hafızlık Uygulaması yönetici hareketlilik programına bu yıl Ankara ' da okulumuz ev sahipliği yapıyor. Bu kapsamda gerçekleşen eğitimlere Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Nezir GÜL, Başkanımız Sayın İhsan ERKUL ve Pursaklar İlçe MEM Müdürü Sayın Mustafa KILIÇGİL'in katılımı bizleri şereflendirdi. Kendilerine Tesriflerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ekm

5. ve 7. sınıf ŞÖK Toplantısı yapıldı.

Ekm

5. sınıflarımız Eğitim Öğretim yılı başlangıcından itibaren geçen süre içinde 47 kitap bitirdiler. Emeklerinden dolayı Türkçe Öğretmeni Ömer OCAK ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Pursaklar İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Yıldız ve Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa KILIÇGİL okulumuza ziyarette bulunarak hafızlarımızla cuma namazını eda edip, Mevlid-i Nebi Programına katıldılar. Teşriflerinden ötürü kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz ve İlçemiz okullarından Özel Eğitim Bilimleri Ortaokulu arasında dostluk maçı düzenlendi.

Eyl

Mamak İlçe MEM'in hazırladığı ''Mamak Bilim ve Teknoloji Şenliği'' ne okulumuz 5/D sınıfı öğrencileriyle birlikte Fen Bilimleri öğretmenimiz İlknur CERİT hocamız rehberliğinde gezi düzenlendi. Pursaklar İlçe MEM Müdürü Sayın Mustafa KILIÇGİL beyefendiyle birlikte atölyelerde öğrencilerimiz bilim adına denemelerde bulundu. Öğrencilerimizle yakından ilgilenen kendilerine ilgil ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığınca ülke genelindeki bilim ve sanat merkezlerinde öğrenim gören 90 bine yakın özel yetenekli öğrencilere, farklılaştırılmış eğitim ortamının sunulduğu destek eğitim odalarındaki öğretmenlerce uygulanmak üzere etkinlik kitapları hazırlandı.

Eyl

Ankara Üniversitesi KREIKEN RASATHANESİ'ne okulumuz öğrencileri ile güzel bir ziyarette bulunduk. Bizimle canı gönülden ilgilenen Dr. Gökhan GÖKAY ve Berhan Safa AZİZOĞLU hocalarımıza teşekkür ediyoruz.